Mette Knudsen
Mette heter jag. Har drivet salongen sedan februari 1986.

Började som elev 1985 på Salong Visit i Högsbo. 2002 gick jag en ettårig Ky utbildning. Det var ett fantastiskt år, mycket lärorikt o spännande. Då fick vi läsa frisörkemi, smink, klipp och färg m.m. Förutom det går jag regelbunden på kurser.

Min styrka som frisör är hög service och så är  jag bra på att forma hår efter ditt ansikte och form.


Anna Halldin
Jag heter Anna Halldin. Jag har gått den 3 åriga frisörs linjen i Göteborg.

Jag tog mitt gesällbrev 1995. Jag har varit på salongen i 10 år. Innan dess jobbade jag på några andra salonger i Göteborg. Under några år (1996-2000)jobbade jag i Norge,USA och Grekland som frisör. Har gått kurser inom make-up. (8 veckor i Toronto). Under åren har jag kontinuerligt gått kurser inom färg och klippteknik.

Jag tycker verkligen om detta kreativa yrke där man både träffar många trevliga människor och får göra dem fina i håret.


Ramize Latifaj
Jag har jobbat som frisör sedan 2006, då jag tog gesällen efter min frisörutbildning på Burgårdskolan.

Är utbildad till make up artist.Jag har stor passion för hår och make up. Mitt viktigaste mål som frisör är att du som kund ska få en skön avkoppling och ett proffessionellt bemötande.

Jag älskar mitt jobb då jag får vara kreativ, utvecklas o ge mina kunder en bra upplevelse. Jag tycker att det är extra roligt att jobba med färg/sling och klippning även uppsättning och make up i alla dessa form.


Ida Eliasson
Mitt namn är Ida Eliasson. Jag är diplomerad massör sedan 2012 och diplomerad spa-terapeut sedan 2013.

Detta yrket är något som jag brinner för. Att få jobba inom denna branschen betyder mycket för mig, det gör att jag ser fram emot att gå till jobbet dagligen. Jag får chansen att ge mina kunder avkoppling och ny energi.

När man kommer på en behandling hos mig kan känna er väl omhändertagna och att det är ni som är i fokus!